Retreats in Sweden 2021

Måndag

to

Lördag

05


10

Juli


Juli

16:00


15:00

Rawfood & Yoga Retreat


Var: Möllebacken, Skånska Sydkusten

Pris: 7 300 kr per person
Anmälan:  Kathrin Söderberg

essentiallyraw@outlook.com

WhatsApp: 0034 693 531 591


ANMÄLAN GÖR DU HÄR

1 plats kvar

Måndag

to

Lördag

12


17

Juli


Juli

16:00


15:00

                    


                 

      


Välkommen till Rawfood-Yogaretreat på vackra Skånska sydkusten!


Vi riktar in oss på hälsosam mat, yoga, vandring, gemenskap och stillhet på den vackra Skånska slätten.
Du kommer som vanligt att bjudas på mat med stor omtanke för maximal läkning och njutning och du kommer även inspireras till att göra mer rawfood och vegansk hemma och lära dig massvis med nya saker kring rawfood, kost och hälsa.


För yogan står Shivani och Anna Olsson, två rutinerade yogis.

Oavsett om du är ny inom yoga eller om yogan har varit del av ditt liv under längre tid så kommer detta retreat vara för dig.
Med ett balanserat tempo njuter vi av dagliga yogaklasser (blandning av Hatha, Kundalini och Yin Yoga).


Tanken är att varva ner och bara vara med vandringar i underbar natur, det blir föreläsning/workshop om astrologi och matlagning,  och kunna slappna av i de vackra omgivningarna. Från att du är på plats så behöver du inte tänka på världen utanför. Maten är serverad och programmet väl genomtänkt för att hålla en röd tråd genom veckan.


Var?


Vi kommer hålla till på Möllebacken 14 i den lilla byn Snårestad på Skåne's sydkust, ett par km från havet. Detta fina ställe var tidigare  lanthandeln som är nu omgjord till en plats att landa på, koppla av i och bara vara & läka. Ett ställe som genomsyras av ett holistiskt hälsotänk!.


Så här kan en retreatdag se ut:


Innan yoga finns té, varmt citronvatten, frukt

08:00 - 09:30 Morgon dynamisk yoga

09:30 - 10:30 Rawfood Vegan frukost buffet
11:00 - 13:30 Rawfood workshop/demonstration
14:00 Rawfood/Vegan lätt lunch buffet

15:00 Egentid för massage, läsning, promenade eller en vandring

17:00 - 18:30 Restorative yoga
19:00 Middag Rawfood/Vegan buffet

20:00 Aroma bastu/meditation/samlas runt eldfatet och kolla på stjärnorna


Maten under retreaten


Njut av detox gourmetmat och lär dig några av rätterna under en workshop.
Vi lägger stor fokus på näringsrik mat i form av rawfood och vegansk mat som alltid är fri av gluten, socker och mejeriprodukter. Du kommer att få massor av tips hur du kan planera en matvecka med näringsrik och varierande rätter.

Mina medarbetare är:


Anna Olsson

Anna har tagit över Möllebacken i år med tanken att skapa en mötesplats för allomfattande hälsoretreats. Hon har utövat yoga fram och tillbaka i ca 20 år. Senast jobbade hon som yoga instruktör och masseur på Ystad Saltsjöbaden där hon höll i ashtangayoga, samt sin favorit, hot yoga. Anna har gjort långa och djupa hälsoresor i sig själv. Hon brinner för naturlig läkning, holistisk livsstil, näring, kost, vinterbad, natur och odla ätbart samt hon älskar att dela med sig av sina kunskaper och hjälpa människor till självläkning.

Shivani
Har över 20 års erfarenhet av att vägleda människor genom livets oundvikliga transformationer. Hon är en erfaren och omtyckt yogalärare, doula, astrolog och föreläsare. Hon har utbildat yogalärare, skolpedagoger i barn yoga, och andra terapeuter i gravidyoga. Yogapraktiken bottnar i klassisk hatha yoga, kundalini yoga och yin yoga. Shivani har 20 års erfarenhet av mindfulness och Vipassana meditation. Yogaklasserna är utformade efter deltagarnas behov och efter de kosmiska energier som råder. De astrologiska föreläsningar är en berättelse om livet, som hon ser som en kosmisk dans i cykler. Hon vägleder dig genom det kosmiska ljusets symbolik, månens faser som speglar din inre process genom livet. Det är hennes största glädje att få möta andra i vardagens mystik och tillsammans utforska och uppleva kropp själ och sinne.

Vad som ingår
Retreaten är en helhet. När du kommer fram så kan du slappna av i att allt är omhändertaget med mat, boende och program med yoga och annat. Vi vill att det här ska vara en tid där du verkligen kan fylla på med vila, kraft och inspiration.


 • Dagliga yogaklasser
 • Workshop i astrologi och matlagning
 • 5 nätters boende i dubbelrum. Enkelrum går att boka i mån av plats mot en extra avgift.
 • All mat (morgonté, frukt, frukost buffet, lätt lunch, mellanmål och kvällsbuffet)
 • Vi hämtar dig gärna vid Svarte tågstationen.

Datum

5 - 10 juli 2021

12 - 17 juli 2021

Pris

7 300 kr

*Early bird* – Betala retreaten innan 31:a maj 2021 och få 1000 kr rabatt (som då blir 6300 kr)

ANMÄLAN GÖR DU HÄR

Anmälan/Betalningsmodus:
Du bokar din plats genom att fylla i vårt anmälningsformulär, se ovan. (Din bokning är bindande först när anmälningsavgiften är betald).
Anmälningsavgift 1500:- Resterande belopp faktureras i samband med vårt informationsutskick några veckor innan start.
För mer information: skriv till oss på mollebacken14@gmail.com eller ring Anna Olsson 070-797 10 70 (gällande platsen samt yoga) eller kontakta Kathrin Söderberg på: essentiallyraw@outlook.com svarar gärna på dina frågor.


Avbokningsregler specifikt med Covid 19
Med anledning av rådande omständigheter beträffande Covid-19 vill vi erbjuda en generös avbokningspolicy. Det betyder att du kan boka av nära inpå och få dina pengar tillbaka.

Du kan boka av ända fram till 7 dagar innan retreatens start och erhålla full återbetalning.
Vid avbokning mindre än 7 dagar innan retreatens start återbetalas 50% av bokningens värde.
Om du blir sjuk och bokar av mindre än 7 dagar innan retreaten får du full återbetalning mot uppvisande av intyg från läkare
Om vi på grund av nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten skulle behöva ställa in eventet återbetalas självklart hela kursavgiften.

Vi följer noggrant utvecklingen och konsekvenserna av nya Corona-viruset och kommer naturligtvis att följa de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten och Region Skånes smittskydd.

Avbokningsregler allmänt


Vid avbokning av resa senast 30 dagar innan retreatens början, så kommer vi inte fakturera någon ytterligare kostnad men anmälningsavgiften betalas inte tillbaka. Vid avbokning 30 eller färre dagar innan retreatens start så kommer du faktureras på resterande del av retreatens kostnad. Om din plats fylls av någon annan så betalar vi tillbaka kostnaden minus en avgift på 2000 kr.

Du kan också ge din plats till någon annan efter godkännande från oss. Vid sjukdom (egen eller nära anhörig) nära inpå retreatens start, så brukar det finnas skydd för detta i en reseförsäkring.

Vi är inte ansvariga för eventuella händelser som ligger utanför vår kontroll och så kallad Force Majeure. Detta omfattar till exempel naturkatastrofer, stängning av flygplatser, politiska förhållanden, sjukdomar, civila stridigheter, olyckor eller misslyckande att utföra upplevelser av tredje part.

Citat från tidigare deltagare av Kathrin’s retreat


 • Kathrins mat är alldeles fantastiskt!
 • Vilket omhändertagande, känner mig som en ny människa efter denna vecka.
 • Känner mig otroligt pigg och glad efter denna Rawfood veckan!
 • Tack kära Kathrin för denna energigivande maten! Bästa rawfood jag har ätit!
 • Njutningsfullt, vackert, sunt, inspirerande & ekologiskt rakt igenom. Underbart.
 • Fantastiskt, vill ha mer, postivt, roligt – lite för få dagar…
 • Känner mig otroligt pigg och glad efter denna hälsoretreat!
 • Vädefullt-Varmt-Livgivande-Vackert
 • Top Notch! Väldigt bra kombination av tre goda saker.
 • Tack kära Kathrin för denna energigivande mat! Bästa rawfood jag har ätit!
 • Hitta tillbaka! Soul-Self-Presence

Onsdag

to

Måndag

21


26

Juli


Juli

16:00


15:00

Onsdag

to

Måndag

28


2

Juli


Augusti

16:00


15:00

Rawfood & Yoga Retreat med Vandringar

Var: Österlen, Grönhultsgården

Pris: 7 300 kr per person

*Early bird* – Betala retreaten innan 31:a maj 2021 och få 1000 kr rabatt (som då blir 6300 kr)
Anmälan:  Kathrin Söderberg

essentiallyraw@outlook.com

WhatsApp: 0034 693 531 591


ANMÄLAN GÖR DU HÄR

2 platser kvar

Rawfood & Yoga Retreat med Vandringar

Var: Österlen, Grönhultsgården

Pris: 7 300 kr per person

*Early bird* – Betala retreaten innan 31:a maj 2021 och få 1000 kr rabatt (som då blir 6300 kr)
Anmälan:  Kathrin Söderberg

essentiallyraw@outlook.com

WhatsApp: 0034 693 531 591


ANMÄLAN GÖR DU HÄR

Fullbokad

Välkommen till Rawfood & Yogaretreat med Vandringar på vackra Österlen!


Jag, tillsammans med Miguel Paredes och Lisa Brand, bjuder in på denna retreat på vackra Österlen.
Vi visar kraften i synergin med raw food, yoga och vandring och hur du kan ta med dig dessa fantastiska verktyg till ett mer levande och hälsosamt liv in i din vardag.

Under denna retreat praktiserar vi yoga och upplever meditativa möten i naturen under vandringen. Vi upplever den helande kraften och kvaliteten i möten med oss själva och andra. Vi varvar Hata yoga, andningsövningar, helande meditationer med rawfood workshop och vandring. Du får njuta av min detox gourmetmat och lär dig några av rätterna under workshopen.

Denna retreat ger dig kraften att tillsammans med oss flytta ditt fokus så att du efter retreaten kan gå tillbaks till din vardag med både mer energi och entusiasm.


Var?


Grönhultsgården är från 1864, ligger vackert inbäddad mellan får- och hästhagar omringad av körsbärsträd. ”Den får mig att tänka på körsbärsdalen i Nangijala från Bröderna Lejonhjärta”, var det någon som sa. Långt från storstadens larm och biltrafik hittar du denna pärla. Lisa som äger gården känner att det är väldigt fint att dela denna vackra plats med er. Det finns flera stora sovrum i gårdshuset med två bäddar i varje. I den fristående bagarstugan (där man bakade allt sitt bröd i gamla dagar) finns också två bäddar. I yogasalen finns det en stor eldstad. I det stora lantköket finns det också en gammal kamin. Vid en av gårdens två dammar med färskt källvatten, ligger en vedeldad bastu. Det är max åtta deltagare på alla retreater, för jag vill skapa en trygg och intim känsla. Gården är också Lisa's hem och här finns både hund och katt.


Österlen och vandringar:


Naturen på Österlen är välkänd för sin skönhet. Runt gården finns böljande landskap, hagar med betande djur, skog och den fina Gyllebosjön ligger bara två kilometer bort. Havet ligger cirka tio kilometer härifrån och den närmaste stranden är vid Knäbäckshusen.


Exempel på olika vandringar:

Pilgrimsleden till St. Olof går precis utanför gården. Vi följer leden hela vägen till byn. Där finns den heliga källan och St. Olofs kyrka som anses vara både den vackraste och mest intressanta på Österlen. Vägen hem går vi längs det nedlagda järnvägsspåret.
Vandring genom den vackra bokskogen, som doftar ramslök på våren, runt hela Gyllebosjön.
Vandringen till Rörum går genom ett varierat kulturlandskap. Hagar med hästar, får, och rådjur följs av skog och äppelodlingar. Vi går genom Sträntemölla-Forsamölla naturreservat. Här ligger en av Sveriges äldsta vattenkvarnar med anor från 1300-talet. Vid vattenfallet, där lodrätta bergsväggar reser sig, är det en ljuvlig plats att vila och meditera. Vi fortsätter genom de Tv-kända Mandelmanns trädgårdar och deras marker med får, getter, kor, höns, ankor och grisar, för att slutligen komma till den pittoreska byn Rörum. Här bor många konstnärer, bland annat Gunilla Mann.


Så här kan en retreatdag se ut:


Innan yoga finns té, varmt citronvatten, frukt

08:00 - 09:30 Morgon dynamisk yoga

09:30 - 10:30 Rawfood Vegan frukost buffet
11:00 - 13:30 Rawfood workshop/demonstration
14:00 Rawfood/Vegan lätt lunch buffet

15:00 Egentid för massage, läsning, promenade eller en vandring

17:00 - 18:30 Restorative yoga
19:00 Middag Rawfood/Vegan buffet

20:00 Bastu/meditation/massage/egen tid


Maten under retreaten


Njut av detox gourmetmat och lär dig några av rätterna under en workshop.
Vi lägger stor fokus på näringsrik mat i form av rawfood och vegansk mat som alltid är fri av gluten, socker och mejeriprodukter. Du kommer att få massor av tips hur du kan planera en matvecka med näringsrik och varierande rätter.

Vilka är vi?


Kathrin Söderberg

Jag är mångkulturell diplomerad raw food-kock med en passion för växtbaserad mat, yoga och holistisk livstil samt har delat med mig min passion under flera år som ansvarig för det kreativa köket på Open World Cafe i Stockholm. Med min bakgrund i aromaterapi och massage samt min allomfattande intresse för att leva ett hållbart, medvetet och energirikt liv, har jag hållit många workshops i raw food såsom i naturkosmetik, aromaterapi och örtvandringar under de senaste åren.

Jag har lanserad förra året min första kokbok i en tid då världen behöver stärka sitt immunförsvar och sin hälsa.

Vid 60-års ålder startade jag ett nytt liv i Nerja, Andalusien. Jag lever mitt drömliv på många sätt och vis bättre än jag hade kunnat föreställa mig! Jag bor i bergen bland avokado och mangoträd, odlar stora delen av min mat samt hittat en kärleksfull partner som jag kan dela min dröm med. Rawfood har gett mig så många nya möjligheter samt ett mera energirikt och medvetet liv. Utöver mina retreats runtom i världen (Spanien, Sverige, Schweiz, Costa Rica), för att nämna några destinationer) erbjuder jag tillsammans med Miguel även privata retreats, där maten, yoga och vandringar anpassas till gästerna.


Miguel Paredes

Miguel är utbildad yogainstruktör och har praktiserat yoga i mer än 20 år. Sedan 1993 är han tränare i Sivananda yoga och har studerat Ashtanga och Lyengar. Utifrån sina möten med Master Zen Thich Naht Hanh har Miguel utvecklat en metod och ett tillvägagångssätt för att hantera svårigheter i livet. I sina klasser guider han var och en på ett sätt som hjälper eleverna att utveckla kroppsmedvetenhet och öka sin sinnesnärvaro. Hans dynamiska undervisning baserad på rörelsens harmoni och andning hjälper till att utveckla deltagarnas koncentration, styrka och flexibilitet.    

Lisa Brand som äger Grönhultsgården brinner för hållbarhet, lever i och med naturen samt odlar sin egen mat.


Vad som ingår
Retreaten är en helhet. När du kommer fram så kan du slappna av i att allt är omhändertaget med mat, boende och program med yoga och annat. Vi vill att det här ska vara en tid där du verkligen kan fylla på med vila, kraft och inspiration.


 • Dagliga yogaklasser samt aktiviteter som vandringar
 • Workshop i matlagning
 • 5 nätters boende i dubbelrum
 • All mat (morgonté, frukt, frukost buffet, lätt lunch, mellanmål och kvällsbuffet)
 • Vi hämtar dig gärna vid busstationen Gyllebosjövägen

Datum

28 juli - 2 augusti 2021

Pris

7 300 kr

*Early bird* – Betala retreaten innan 31:a maj 2021 och få 1000 kr rabatt (som då blir 6300 kr)

ANMÄLAN GÖR DU HÄR

Anmälan/Betalningsmodus:
Du bokar din plats genom att fylla i vårt anmälningsformulär, se ovan. (Din bokning är bindande först när anmälningsavgiften är betald).
Anmälningsavgift 1500:- Resterande belopp faktureras i samband med vårt informationsutskick några veckor innan start.
För mer information: skriv till oss på essentiallyraw@outlook.com eller ring migpå WhatsApp 0034-693 531 591 (gällande platsen samt yoga) eller kontakta Kathrin Söderberg på: essentiallyraw@outlook.com svarar gärna på dina frågor.


Avbokningsregler specifikt med Covid 19
Med anledning av rådande omständigheter beträffande Covid-19 vill vi erbjuda en generös avbokningspolicy. Det betyder att du kan boka av nära inpå och få dina pengar tillbaka.

Du kan boka av ända fram till 7 dagar innan retreatens start och erhålla full återbetalning.
Vid avbokning mindre än 7 dagar innan retreatens start återbetalas 50% av bokningens värde.
Om du blir sjuk och bokar av mindre än 7 dagar innan retreaten får du full återbetalning mot uppvisande av intyg från läkare
Om vi på grund av nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten skulle behöva ställa in eventet återbetalas självklart hela kursavgiften.

Vi följer noggrant utvecklingen och konsekvenserna av nya Corona-viruset och kommer naturligtvis att följa de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten och Region Skånes smittskydd.

Avbokningsregler allmänt


Vid avbokning av resa senast 30 dagar innan retreatens början, så kommer vi inte fakturera någon ytterligare kostnad men anmälningsavgiften betalas inte tillbaka. Vid avbokning 30 eller färre dagar innan retreatens start så kommer du faktureras på resterande del av retreatens kostnad. Om din plats fylls av någon annan så betalar vi tillbaka kostnaden minus en avgift på 2000 kr.

Du kan också ge din plats till någon annan efter godkännande från oss. Vid sjukdom (egen eller nära anhörig) nära inpå retreatens start, så brukar det finnas skydd för detta i en reseförsäkring.

Vi är inte ansvariga för eventuella händelser som ligger utanför vår kontroll och så kallad Force Majeure. Detta omfattar till exempel naturkatastrofer, stängning av flygplatser, politiska förhållanden, sjukdomar, civila stridigheter, olyckor eller misslyckande att utföra upplevelser av tredje part.

     Citat från tidigare deltagare av Kathrin’s retreat


 • Kathrins mat är alldeles fantastiskt!
 • Vilket omhändertagande, känner mig som en ny människa efter denna vecka.
 • Känner mig otroligt pigg och glad efter denna Rawfood veckan!
 • Tack kära Kathrin för denna energigivande maten! Bästa rawfood jag har ätit!
 • Njutningsfullt, vackert, sunt, inspirerande & ekologiskt rakt igenom. Underbart.
 • Fantastiskt, vill ha mer, postivt, roligt – lite för få dagar…
 • Känner mig otroligt pigg och glad efter denna hälsoretreat!
 • Vädefullt-Varmt-Livgivande-Vackert
 • Top Notch! Väldigt bra kombination av tre goda saker.
 • Tack kära Kathrin för denna energigivande mat! Bästa rawfood jag har ätit!
 • Hitta tillbaka! Soul-Self-Presence

Söndag

till

Fredag

22


27

Augusti


Augusti

16:00


15:00

Rawfood & Yoga Retreat med Vandring


Var: Skeppargården/Skåne

Pris: 7 300 kr per person

*Early bird* – Betala retreaten innan 31:a maj 2021 och få 1000 kr rabatt (som då blir 6300 kr)
Anmälan:  Kathrin Söderberg

essentiallyraw@outlook.com

WhatsApp: 0034 693 531 591


ANMÄLAN GÖR DU HÄR


Fullbokad


Välkommen till Rawfood & Yogaretreat med vandringar i vackraste Skåne.


Jag, tillsammans med Miguel Paredes och Lotta Witt Hegardt, bjuder in till denna retreat på vackra Skeppargården.
Vi visar kraften i synergin med raw food, yoga och vandring och hur du kan ta med dig dessa fantastiska verktyg till ett mer levande och hälsosamt liv in i din vardag.

Under denna retreat praktiserar vi yoga och upplever meditativa möten i naturen under vandringen. Vi upplever den helande kraften och kvaliteten i möten med oss själva och andra. Vi varvar Hata yoga, andningsövningar, helande meditationer med rawfood workshop och vandring. Du får njuta av min detox gourmetmat och lär dig några av rätterna under workshopen.

Denna retreat ger dig kraften att tillsammans med oss flytta ditt fokus så att du efter retreaten kan gå tillbaks till din vardag med både mer energi och entusiasm.


Var?


Skeppargården ligger på den delen av Kullahalvön som kallas för Kulla fälad. Det var hit som alla bönderna drev sina djur till sommarens beten, markerna liknar lite grand naturen i Sörmland med kullar med enbuskar, ekar och öppna små hagar.


Kullahalvön erbjuder kuperade marker och en perfekt plats för uppfödning av hästar, vilket är precis det Lotta gör. Hon föder upp Islandshästar och har en hingststation.

På gården finns en ridbana och Lotta kommer att berätta om hästar och gör en introduktion till gården.


Vandringsvägarna sträcker sig i natursköna områden runt Skäret, Arild och delar av den omtalade vandringsleden “Kullaleden”.Så här kan en retreatdag se ut:


Innan yoga finns té, varmt citronvatten, frukt

08:00 - 09:30 Morgon dynamisk yoga

09:30 - 10:30 Rawfood Vegan frukost buffet
11:00 - 13:30 Rawfood workshop/demonstration
14:00 Rawfood/Vegan lätt lunch buffet

15:00 Egentid för massage, läsning, tid vid poolen,

promenade eller en vandring

17:00 - 18:30 Restorative yoga
19:00 Middag Rawfood/Vegan buffet

20:00 Bastu/meditation/massage/egen tid


Maten under retreaten


Njut av detox gourmetmat och lär dig några av rätterna under en workshop.
Vi lägger stor fokus på näringsrik mat i form av rawfood och vegansk mat som alltid är fri från gluten, socker och mejeriprodukter. Du kommer att få massor av tips hur du kan planera en matvecka med näringsrik och varierande rätter.

Vilka är vi?


Kathrin Söderberg

Jag är mångkulturell raw food-kock med en passion för växtbaserad mat, yoga och holistisk livstil samt har delat med mig min passion under flera år som ansvarig för det kreativa köket på Open World Cafe i Stockholm.

Jag har lanserad förra året min första kokbok i en tid då världen behöver stärka sitt immunförsvar och sin hälsa.

Vid 60-års ålder startade jag ett nytt liv i Nerja, Andalusien. Jag lever mitt drömliv på många sätt och vis bättre än jag hade kunnat föreställa mig! Jag bor i bergen bland avokado och mangoträd och odlar stora delen av min mat. Rawfood har gett mig så många nya möjligheter samt ett mera energirikt och medvetet liv. Utöver mina retreats runtom i världen (Spanien, Sverige, Schweiz, Costa Rica), för att nämna några destinationer) erbjuder jag tillsammans med Miguel även privata retreats, där maten, yoga och vandringar anpassas till gästerna.


Miguel Paredes

Miguel är utbildad yogainstruktör och har praktiserat yoga i mer än 20 år. Sedan 1993 är han tränare i Sivananda yoga och har studerat Ashtanga och Iyengar. Utifrån sina möten med Master Zen Thich Naht Hanh har Miguel utvecklat en metod och ett tillvägagångssätt för att hantera svårigheter i livet. I sina klasser guider han var och en på ett sätt som hjälper eleverna att utveckla kroppsmedvetenhet och öka sin sinnesnärvaro. Hans dynamiska undervisning baserad på rörelsens harmoni och andning hjälper till att utveckla deltagarnas koncentration, styrka och flexibilitet.    

Lotta Witt Hegardt

Hon driver tillsammans med sin man Skeppargården. Hon blev förälskad av islandshästar i mitten av 90-talet när hon var och red i Norges fjäll tillsammans med dottern Lia. Därefter tog det inte lång tid tills hon köpte sin  första häst. Detta ledde till flera hästar och 1997 köptes gården Skeppargården.

Lotta har i sitt yrkesliv arbetat som sjukgymnast och har utbildat sig vidare i sjukgymnastik på häst samt är utbildad hästakupunktör.

Lotta har tillsammans med Ægir även i senare år tävlat på högsta SM nivå med fina resultat i Pass-discipliner. Lotta ansvarar även för träningen av Skeppargårdens hästar.


Vad som ingår:


Retreaten är en helhet. När du kommer fram så kan du slappna av och allt är omhändertaget med mat, boende och program med yoga och annat. Vi vill att det här ska vara en tid där du verkligen kan fylla på med vila, kraft och inspiration.


 • Dagliga yogaklasser samt aktiviteter som vandringar
 • Workshop i matlagning
 • 5 nätters boende i dubbelrum
 • All mat (morgonté, frukt, frukost buffet, lätt lunch, mellanmål och kvällsbuffet)
 • Avslappnande stunder vid poolen

Datum

22 - 27 augusti 2021

Pris

7 300 kr

*Early bird* – Betala retreaten innan 31:a maj 2021 och få 1000 kr rabatt (som då blir 6300 kr)

ANMÄLAN GÖR DU HÄR

Anmälan/Betalningsmodus:
Du bokar din plats genom att fylla i vårt anmälningsformulär, se ovan. (Din bokning är bindande först när anmälningsavgiften är betald).
Anmälningsavgift 1500:- Resterande belopp faktureras i samband med vårt informationsutskick några veckor innan start.
För mer information: kontakta mig Kathrin Söderberg på essentiallyraw@outlook.com eller ring WhatsApp 0034-693 531 591  så svarar gärna på dina frågor.


Avbokningsregler specifikt med Covid 19
Med anledning av rådande omständigheter beträffande Covid-19 vill vi erbjuda en generös avbokningspolicy. Det betyder att du kan boka av nära inpå och få dina pengar tillbaka.

Du kan boka av ända fram till 7 dagar innan retreatens start och erhålla full återbetalning.
Vid avbokning mindre än 7 dagar innan retreatens start återbetalas 50% av bokningens värde.
Om du blir sjuk och bokar av mindre än 7 dagar innan retreaten får du full återbetalning mot uppvisande av intyg från läkare
Om vi på grund av nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten skulle behöva ställa in eventet återbetalas självklart hela kursavgiften.

Vi följer noggrant utvecklingen och konsekvenserna av nya Corona-viruset och kommer naturligtvis att följa de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten och Region Skånes smittskydd.

Avbokningsregler allmänt


Vid avbokning av resa senast 30 dagar innan retreatens början, så kommer vi inte fakturera någon ytterligare kostnad men anmälningsavgiften betalas inte tillbaka. Vid avbokning 30 eller färre dagar innan retreatens start så kommer du faktureras på resterande del av retreatens kostnad. Om din plats fylls av någon annan så betalar vi tillbaka kostnaden minus en avgift på 2000 kr.

Du kan också ge din plats till någon annan efter godkännande från oss. Vid sjukdom (egen eller nära anhörig) nära inpå retreatens start, så brukar det finnas skydd för detta i en reseförsäkring.

Vi är inte ansvariga för eventuella händelser som ligger utanför vår kontroll och så kallad Force Majeure. Detta omfattar till exempel naturkatastrofer, stängning av flygplatser, politiska förhållanden, sjukdomar, civila stridigheter, olyckor eller misslyckande att utföra upplevelser av tredje part.

     Citat från tidigare deltagare av Kathrin’s retreat


 • Kathrins mat är alldeles fantastiskt!
 • Vilket omhändertagande, känner mig som en ny människa efter denna vecka.
 • Känner mig otroligt pigg och glad efter denna Rawfood veckan!
 • Tack kära Kathrin för denna energigivande maten! Bästa rawfood jag har ätit!
 • Njutningsfullt, vackert, sunt, inspirerande & ekologiskt rakt igenom. Underbart.
 • Fantastiskt, vill ha mer, postivt, roligt – lite för få dagar…
 • Känner mig otroligt pigg och glad efter denna hälsoretreat!
 • Vädefullt-Varmt-Livgivande-Vackert
 • Top Notch! Väldigt bra kombination av tre goda saker.
 • Tack kära Kathrin för denna energigivande mat! Bästa rawfood jag har ätit!
 • Hitta tillbaka! Soul-Self-Presence